vrijdag 5 november 2010

Welkom bij DeRondeTaart!

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, geboorte,huwelijk of kinderpartijtje?
Voor al deze verschillende feestelijke gebeurtenissen kan er een leuke taart of originele cupcakes gemaakt worden .Of uw dochter nou graag een prinsessentaart wilt of u zoon een cars taart........ het kan.
Momenteel  veel gevraagd: taart voor bij een geboorte op basis van het geboortekaartje.

Smaken & Vormen:
Over smaak valt niet te twisten dus er zijn verschillende smaken mogelijk als vulling voor uw ronde taart.
Natuurlijk zijn er niet alleen ronde taarten! Kijk gerust op deze site voor een indruk van de mogelijkheden.
Heeft u zelf creatieve ideeen laat het me weten of we bedenken samen een taart die bij uw feestje of gelegenheid past.

Veel kijk en smul plezier,
Kristie de Ronde



47 opmerkingen:

  1. Geboortetaart besteld voor onze zoon Twan.
    TOP ! Wat was hij mooi en lekker. Nogmaals bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb voor mijn zoon een 3D dinosaurus taart laten maken.
    Hij was prachtig,iedereen was erg onder de indruk.
    En hij smaakte heerlijk,ik had gekozen voor een vulling van slagroom en kersen.
    Als mijn dochter jarig is kom ik zeker terug.
    Zij kiest op dit moment voor een regenboog taart. Dat word leuk....... groetjes roos

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij kregen als kraamkado een prachtige taart voor onze dochter Noor. Wat een pronkstuk! En het smaakte ook nog heerlijk. Echt een aanrader (maar je blijft wel met je beschuit met muisjes zitten....:)).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Cas zijn 4e verjaardag werd een nog groter feest door de prachtige Cars taart!!!!!Natuurlijk de carsauto zelf maar vooral alle details waren erg leuk. Hij zag er niet alleen mooi uit, maar hij was ook er lekker! Houdt rond 20 juni maar een gaatje vrij voor de taart van Tijn.
    Groetjes Erik, Miriam,Cas en Tijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kristie,
    Heel hartelijk bedankt voor de mooie motortaart die je gemaakt hebt voor Kees.
    Hij was er heel erg blij mee. Vooral de afbeelding van zijn eigen motor in exact de goede kleur was een verrassing voor hem. Ook het BMW logo kwam heel erg goed over. Bovendien smaakte de taart voortreffelijk. 2 smaken had je er in verwerkt, die goed bij elkaar pasten. Klasse !
    We zijn dan ook heel erg trots op je.
    Pap en Mam.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Onze dochter is vertrokken voor een dikke 6 weken naar Australié en ze had de avond voor vertrek haar vriendinnen uitgenodigd omdat ze elkaar een tijdje niet gingen zien, groot was de verassing toen ik de Australié taart bij de koffie presenteerde en ik hoorde allemaal ooohhh en aahhh's!! Larissa vond hem prachtig en hij smaakte ook nog uitstekend!!
    Kristie bedankt voor je mooie en creatieve taart!!! Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Kristie,
    Heel erg bedankt voor de mooie K3 taart voor Romy. Bovendien was hij heerlijk. Mede hierdoor was het een onvergetelijke 5 de verjaardag! We hebben heel veel leuke reacties op je taart gehad en ik heb ze allemaal je site doorgegeven.
    Nogmaals heel erg bedankt en met de volgende gelegenheid kom ik zeker bij je terug.

    Heel veel liefs Yolanda, Marc, Gino en natuurlijk Romy.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Kristie,

    Nogmaals heel erg bedankt voor de prachtige taart voor ons 20 jarige jubileum, hij was heerlijk en iedereen vond hem erg mooi, ook de kinderen waren heel enthousiast. ik ga snel bedenken wat ik met de taart voor mijn vriendin wil, dat laat ik je nog weten (als je er nog tijd voor hebt tenminste) Ik heb ook foto's op mijn hyves gezet, dus als je in de gelegenheid bent..
    Groetjes, Olga en Winnfred

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heb weer even op je site gekeken. Wat een toppertjes!

    Groetjes,

    Ellen (die van de taarten niet van de OK)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat ben jij weer creatief bezig geweest de afgelopen tijd,mooie taarten zijn er weer bijgekomen,Larissa heeft de tijd van haar leven gehad in Australie, het was een hele mooie ervaring!!
    Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Voor de 1e verjaardag van onze dochter Isa heeft Kristie de Pip taart gemaakt. Hij zag er prachtig uit. Het was gewoon zonde om hem aan te snijden. Een van onze kinderen is nog al allergisch vandaar dat we voor de vulling hebben gekozen voor banketbakkersroom. Heerlijk was het. De kaartjes met de gegevens van Kristie waren dan ook zo verdwenen in de tassen van mijn vriendinnen. Kortom: Een absolute aanrader voor elk feest.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Voor zijn 7de verjaardag heeft Kristie een prachtige Nick & Simon taart voor onze zoon Dave gemaakt. Naast het feit dat het een prachtig kunstwerk is geworden smaakte hij ook nog eens voortreffelijk! Heel fijn vonden wij het dat de taart supervers op zondag geleverd kon worden.
    Ook de cupcakes voor Dave zijn verjaardagspartijtje waren een groot succes! Ze voldeden helemaal aan de verwachting en pasten mooi in het bowlingthema van die dag.
    Bedankt Kristie! Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Voor mijn verjaardag heeft Kristie de kleine bolbloemtaart gemaakt. Niet alleen een juweeltje om te zien, maar ook nog eens om je vingers erbij op te eten. Wat een absolute aanrader om een taart bij je te bestellen. We komen zeker bij je terug voor een kinderverjaarsdagtaart of gezellige cupcakes. Het is fijn dat je iedere gewenste 'themataart' kunt maken en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hi Kristie,

    Gisteren heeft de babyshower plaatsgevonden en de taart was echt een groot succes!! We hebben het zo lang mogelijk uitgesteld om de taart aan te snijden want hij was te mooi!! Maar toen de taart werd gegeten was iedereen er stil van! Hij was heerlijk, 2 verschillende smaken en de botercreme was ook erg lekker!! De taart was echt heel erg mooi en lekker gemaakt en het is voor iedereen een aanrader!!! Ik zal dan ook zeker in de toekomst taarten bij je bestellen en waarschijnlijk zullen dat er na gisteren nog meer worden ;)! Nogmaals bedankt en tot snel!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. mijn dochter heeft voor haar 4e verjaardag een hello kitty taart gekregen.
    en een grote verassing van binnen.
    alle kleuren van de regenboog.
    ik stelde het voor en kristie had het nog nooit gedaan,maar wilde het graag uitproberen.
    dit heeft zij meteen gedaan(zie de blauw met roze bloemen taart).
    de smaak was heerlijk,hij was gevuld met boter creme.
    en was heerlijk luchtig.
    dit was de 2e keer dat ik een taart heb laten maken. en zeker niet de laatste. mvg roos

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wij hebben afgelopen zaterdag een enorm feest gehad met 2 wel hele mooie taarten!Het waren 2 cadeautjes opzich en bijna te mooi om op te eten! Na een fotosessie mochten ze dan toch in stukjes en wat smaakte ze heerlijk!!!
    Iedereen heeft er erg van genoten, zowel de choco versie als de slagroom versie.
    Kristie je bent een ware kunstenares die prachtige en heerlijke taarten kan bakken.
    Voor de volgende hgelegenheid weet ik je zeker te vinden.
    Heel erg bedankt!

    Veel liefs Bas, Trudy, Nino en Kick

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtige taarten. En heerlijk bovendien. Bijna zonde om op te eten, maar we hebben het dan toch maar gedaan. De verjaardag van Finn en Pippa was extra feestelijk! Dank je wel. Zo wil je ieder jaar wel jarig wezen.

    Groetjes, Stef, Mariël, Finn en Pippa

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Lieve kristie,

    De kitty taart was weer heerlijk en een plaatje om te zien.
    Zonde om hem aan te moeten snijden.
    ook de kleine cupecakes waren geweldig met de lolly`s,de kids vonden ze heel leuk.

    nog bedankt kuzzzzz sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Kristie,
    Het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders is mede dankzij jou prachtige en ook nog eens heerlijke taart een succes geworden.Zoals iedereen al zegt zijn jou taarten bijna te mooi om aan te snijden maar als je dat dan eenmaal toch hebt gedaan begint het grote genieten!! Nogmaals bedank....ook namens het bruidspaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Kristie,
    Wat een verassing toen jij ons een mooi taartje bracht voor ons 12,5 jaar huwelijk. Niet alleen mooi, hij was ook heerlijk.
    Succes!
    Kusx
    Rob&Esther
    Zaandijk

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Beste Kristie,

    Nogmaals heel erg bedankt voor de prachtige taart die trouwens ontzettend lekker was!
    Heel erg fijn dat je hem op zo´n korte termijn en zo vlak voor je vakantie nog wilde maken.
    De taart viel ontzettend in de smaak!
    Tot de volgende keer!

    Groetjes Jennifer

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Je hebt taarten en taarten! Jeetje wat een kunstwerk had je voor Stef gemaakt! De taart was al een cadeau op zichzelf en wat een fantastische details! Er mooi uit zien is 1 maar dan nog lekker smaken! Alles was op en we hebben er echt super van gesmuld en genoten. Een tractatie voor iedereen maar zeker ook voor ons zelf:-). Kris, nogmaals dank, dank, dank! Liefs tamara, Stef en Stefan

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Mijn zoontje van drie vroeg 's morgens of hij een bruitstaart zou krijgen. Ik moest lachen en liet hem weten dat hij gewoon een verjaardagstaart zou krijgen. Die woorden moest ik intrekken, deze taart was mooier dan menig bruitstaart! De details waren prachtig en de ingredienten heerlijk luchtig en vers. Iedereen was diep onder de indruk, mijn zoon en ik ook! Dank je wel voor de mooie bijdrage aan deze dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Toen onze dochter 6 werd wilde ze graag een kasteel als taart. Bij navraag bij Kristie was dit mogelijk als we zelf maar een voorbeeld wilden aanleveren. Op internet gezocht en doorgemaild en het resultaat is sprekend! Wat een ongelovelijk mooie taart en een super trotse prinses die hem mag uitdelen. Als je het onmogelijk zoekt in een taart, dan kan Kristie het waar maken :-) Groetjes, Jennifer, Tamara, Niels & Kimberleigh

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Kristie, het was de tweede keer dat wij een taart bij jou bestelde en hij smaakte zoals hij eruit zag, Geweldig ! Mijn zoontje Hidde kon zijn geluk niet op en van Barbapappa is niets meer over gebleven. Voor iedereen die dit leest, gewoon doen. Bedankt,Yvon & Richard, Wiebe en Hidde.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Kristie, Ik vroeg je om cupcakes te maken voor het feest van het koor, waar ik op zit. Ja wat kan je daar van maken? Het resultaat was geweldig!!
    Je hebt er een waar feest van gemaakt, het zag er schitterend uit!!
    Iedereen was erdoor verrast en het smaakte zeer goed.
    Kristie namens mij en de feestgangers bedankt!

    Ineke van Ederen

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Kristie,
    Je paardentaart voor Esther's 18e verjaardag was een succes! Iedereen vond hem mooi om te zien en hij smaakte prima. Het paardje zelf heeft ze nog een paar dagen bewaard om steeds een klein stukje van op te eten...
    Dank je wel!
    Esther en Heleen van Anrooij

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi kristie,

    hier een berichtje van mij!
    de taart voor mijn oom was helemaal te gek!
    De familie heeft lekker gesmuld en iedereen vond m mooi..
    mijn oom was er ook erg blij mee
    Bedankt!! en tot de volgende taart

    Groetjes van Nicolle

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hee Kristie,

    Ik heb natuurlijk gelijk bij de foto's van je workshop gekeken. Ziet er heel gezellig en professioneel uit. Heel veel succes.
    Groetjes.

    Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Kristie,
    Leuk dat er een tweede workshop ronde komt, de eerste was in ieder geval erg geslaagd! Niet aleen was het gezellig, maar ook de taart smaakte heerlijk (zelfs na in de vriezer te hebben gelegen)! Lenne was helemaal weg van haar kaboutertaart en het heeft haar tweede verjaardag helemaal geweldig gemaakt. Nogmaals bedankt!
    Groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hey Kris,

    Wat een super workshop heb je er van gemaakt!! Maud was super trots op haar Piny Pon taart!!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hi Kristie,

    Wat waren die cupcakes heerlijk. Maar dat niet alleen, het zijn kunstwerkjes zo prachtig.
    Eigenlijk zonde om ze op te eten. Ze zijn tot de laatste korrel opgesmikkeld. Echt voor herhaling vatbaar en voor iedereen aan te raden.

    Nogmaals bedankt.

    Groetjes Martina

    BeantwoordenVerwijderen
  33. De eerste taart maar zeker niet de laatste!
    Ik vond het, net als vele andere, te zonde om de prachtige taart aan te snijden en op te eten. Iedereen was onder de indruk en ook de kleine meid liet hem van te voren al trots aan iedereen zien. We hebben erg genoten van de taart, hij was erg lekker!

    Nogmaals bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hi Kristie,

    Voor Melissa haar verjaardag had ik cupcakes bij je besteld. Deze vielen zo in de smaak dat ze met Sinterklaas niet konden ontbreken.
    Wat waren ze weer prachtig. Natuurlijk met Sinterklaasjes en Pietjes erop, maar ook verlanglijstjes, schoentjes met mini worteltjes erin en hele kleine pepernootjes.
    Bedankt weer. Het zag er prachtig uit.

    Groetjes van Martina

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hai Kristie!

    Wat een leuke workshop was dat zeg!
    Ik ben super blij met mijn taart.
    En al die andere taarten zagen er ook geweldig uit.
    Alleen ben ik vergeten zo'n overzichtje mee te nemen over de afmetingen voor de taarten en gewicht van producten.
    Zou je die alsnog naar mij toe kunnen sturen?
    Alvast bedankt!
    Liane

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Lieve Kristie,

    Wat is de Buurman en Buurman taart voor onze jarige job mooi geworden!!! Echt een kunstwerkje, wij hebben nu al zin om hem op te eten! Ook helemaal super dat je hem in deze drukke kersttijd voor ons wilde maken.

    Liefs & gezellige dagen!

    Erik, Mir, Cas en Tijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Kristie

    Ik wil je nog even bedanken voor de super taart. Wat was Levy verrast toen hij zijn buzz lightyear taart zag !! Het was bijna zonde om hem aan te snijden gelukkig toch maar gedaan en wat was hij heerlijk!
    Groetjes van Kelly

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hoi Kristie,

    we waren ontzettend blij verrast met de mooie Thomas de trein taart die je had gemaakt voor onze zoon Jelte. Heel mooi gemaakt met een grote Thomastrein met aanhanger er bovenop. De details zijn mooi uitgewerkt, de taart was kleurrijk en het was dan ook zonde om hem te moeten aansnijden. De taart was heerlijk en prachtig en we hebben er van genoten. Bedankt!!!
    Groetjes Eva, Martin en Jelte

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hey Kristie,

    bedankt voor het maken van de geweldige taart. Het 65ste verjaardagsfeestje van mijn mams was compleet met jouw fantastische taart. Precies zoals verwacht hadden, strak, wit met bloemen. De familie vond de taart prachtig en hij was overheerlijk. Bedankt voor je de snelle levering en de mooie verpakking. Groetjes Barry van der Pol

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi Kristie,

    Wat een leuke workshop kristie super gezellig hoe kan het ook anders met zo,n top gast vrouw/lerares.
    De twee andere dames zijn ook ontzettend gezellig.
    Mijn kinderen en mijn man vonden de taart erg mooi.
    En laat nu valentijnsdag maar komen.

    Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hai Kristy,
    Leuk om de taart nu eens zelf te maken. Ik snap nu dat je het erg leuk vindt om te doen!
    Steef was aangenaam verrast en als het hem aan hem had gelegen hadden we vandaag geen stukje meer over gehad.
    Ga eens bij mijn vriendinnen vragen of ze een x met me mee komen.
    Dikke X Natascha

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hai Kristy,
    Wat een super gave Bob de Bouwer taart heb je gemaakt!! Zo tot in de details, alles klopte!
    cars cupcakes waren een groot succes, vooral bij Cooper die van bijna elke cupcakes de auto (marsepein) af gegeten had! ;-)
    Ik heb alleen maar leuke reacties gekregen!

    Ontzettend bedankt voor de onvergeteleijke gave taart en cupcakes!
    Voor de volgende gelegeheid ga ik je weer benaderen voor het maken van een geweldige taart!

    Groetjes,

    Sabine, Coen en Cooper

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hai Kristie!

    De schaapjestaart van Rosa was GEWELDIG! Hij zag er niet alleen fantastisch uit en haar favoriete schaapjes leken sprekend, maar hij smaakte echt heerlijk. De bovenste laag was niet met van die vieze jam ertussen, maar smaakte echt naar verse aardbeien en de onderste laag had lekkere bananencreme ertussen, jammie!

    En dat voor een heel schappelijke prijs!

    Erg veel dank!

    Het werd mede hierdoor een top-eerste-verjaardag!

    Mensen!
    Bestel een taart!

    Liefs van Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Lieve Kristie,

    De sesamstraat taarten die je voor onze zoon Hijk hebt gemaakt waren niet alleen super mooi, maar ook nog eens onwijs lekker. Er was een hoog WAUW gehalte van elke gast op het feest!

    En de cooky monsters stalen de show.

    De 1e verjaardag van Hijk was daarom nog specialer!

    Nogmaals dank! We kunnen je alleen maar aanraden aan iedereen die we spreken of die dit leest! tot het volgende feest, dan gaan we zeker weer bestellen.
    Groet,
    Mark, Marieke en Hijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hoi Kristie,

    De Spongebob taart die je voor Luuk zijn 6de verjaardag gemaakt hebt was wederom een geweldig succes! Hij zag er prachtig uit en smaakte heerlijk (vers)!!!

    De taart is eerst door Luuk en alle gasten bewonderd en het was bijna zonde om hem aan te snijden. De oogjes moesten als laatste bewaard worden... Die zijn gisteren door Dave en Luuk opgepeuzeld. We hebben er weer van genoten!

    Bedankt en groetjes,
    Robin, Judith, Dave en Luuk

    BeantwoordenVerwijderen
  46. hoi Kristie,

    Bedankt voor weer een heerlijke taart!
    Groot succes en ook de complimenten van onze visite!
    Tot een volgende keer!

    Liefs van Jennifer

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hallo Kristie,

    Nog bedankt voor het maken van de aparte bruidstaarten, ze waren SUPER en ook de smaak was erg lekker.
    Het bruidspaar was blij verrast. En je krijgt van alle gasten de complimenten van de goede smaak, niet TE zoet, was gewoon heerlijk!

    Je bent een TOPPER!!!

    lieve groetjes, Marja

    BeantwoordenVerwijderen